15 iunie 2008


INTALNIRE SECRETA FILATA DE PAPARAZZI LA AMCKART (BUCURESTI)


Stiau ei, Parapazii, ca doar despre ei e vorba...ca, atunci cand unii termina scoala, se pupa cu invatatoarea si primesc banii de vacanta de la bunici pentru notele de 10 obtinute la scoala de-a lungul anului, se va intampla ceva.... Si iata ca s-a intamplat! O mana de indivizi, prea putin cunoscuti publicului larg consumator de cacat, s-au intalnit inainte de vara, pentru a pune desigur tara la cale intr-un loc ferit de privirile curiosiilor...Sau poate nu. Iata noi, cei de la "Start" am fost acolo si am surprins momente ce vor deveni probabil "celebre", din aceasta intalnire secreta. Protagonistii? Pai...Swamp (un nebun de-a binelea), Skizzo Skillz (un "Pierde vara" convins...) venit special din Timisoara pentru acest eveniment, Spike (un psihopat cu carnet de conducere), Tomata (un Gangster veritabil) si un Guess Who (luat aleatoriu...). Totul s-a consumat in timpul celor 2 ture de karting si a pauzelor aferente de discutii importante dar rapide (una de 6 cai - ca eram luati prin surprindere de domnisoara amabila de-acolo...si una de 13 cai - cu iesiri in decor nemaivazute...) printre motociclisti profesionisti si oameni setati pe adrenalina cu iz de benzina...

Va vom prezenta in EXCLUSIVITATE poze surprinse de noi, din pozitii prea putin confortabile (ca sa nu fim vazuti evident in ideea ca...vorba aceea) pe care va lasam sa le degustati pe deplin, chiar daca nu v-ati fi asteptat niciodata ca azi 15.06.2008 sa fiti martor ocular macar la un asemenea moment crucial...

Despre ce s-a discutat vorbim noi...


Momentul in care i-am surprins. Erau la o benzinarie undeva pe centura alimentand cu cea mai ieftina benzina posibila.


Momentul in care am crezut ca Guess Who ne-a surpins. Nu este asa...Se uita in gol inspre noi...Doar faptul ca aveam un obiectiv tip tun si fotografiam de undeva din campul de vis-a-vis...(Guess Who/Swamp)


Iata pompa fotografiata din pacate pe dos deoarece reporterul nostru era intins pe un camion in trecere....(Pompa)


Aici ii vedeti ajungand la locul faptei...Veneau pe rand sa nu dea nimic de banuit nimanui.(Spike/Swamp)


O alta poza care-l surpinde si pe Guess Who vorbiind cu unul dintre capii al tuturor capetelor din Bucuresti si judetul Ilfov...Cata smecherie...(Guess Who/Spike/Swamp)


Unul din momentele de maxima tensiune a discutiilor purtate...Spike retras de la masa negocierilor privitor la podium in speranta reinventarii unui loc mai bun decat "1"...(Spike) Undeva in plan secund se vede unul din fotografii nostrii, mascat in concurent la sectiunea scutere...cu scuteru' din dotare...Spike nu-l vede...deci ne-am facut treaba ca deobicei, excelent!


Cea mai dificila poza. Paparazziii nostrii s-au costumat in chelneri si, cu un teatru desavarsit in ei, au reusit sa-l convinga pe Swamp ca tacamurile scapate pe jos au fost un accident...(Swamp)


Cei patru surprinsi chiar inaintea intrarii in competitie...Observati va rog batjocura' cu care acestia tratau echipamentul de siguranta oferit de organizatori...
(Guess Who/Spike/Swamp/Skizzo undeva in spate..)


Doar 3 dintre ei...au fost surprinsi de reporterii nostrii in timpul uneia dintre curse, doar pentru ca...al patrulea mergea incet...
(nu stim...aveau casti..)


Skizzo Skillz surpins de cea mai noua angajata a noastra...o pustoaica de 16 ani care cica, era dornica sa-si pozeze idolul...(Skizzo Skillz)


Momentul plecarii si totodata incheierii intalnirii...Cel de-al patrulea nu se vede..pentru ca nu terminase tura (Spike/Guess Who/Swamp)



Mult mai tarziu, cei 4 au fost surprinsi in acest studio (sa nu ziceti ca nu fac nimic...si doar vorbesc) de cel mai profesionist angajat al nostru.. Printr-un procedeu numai de el cunoscut a facut iarasi poza invers fiind camuflat intr-un afis random de pe perete...(masa cu clapa si calculator)

©2008 Start Magazin

Aritcol preluat din Revista "Start Magazin "Noi futem, nu oprim." (editie online) azi, 15.06.2008.

Etichete: , ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire

<$BlogArchiveName$>