13 iulie 2008


In spiritul CFR...



Hell of a Week...Probabil ca atunci cand nu te astepti chiar deloc, desi te-ai fi asteptat altadata cu armele incarcate la o saptamana atat de speciala, a intarziat sa vina...Si totusi dupa ce trece, iti dai seama de ce ai avut parte...Vi s-a intamplat sau aberez?!..
Probabil ca aberez, sau mai bine zis cu siguranta, insa pentru mine totul capata un nou sens. Incepand de la un vis, din care cu greu ma trezesc ca si cum as fi dormit sa zicem 7 zile fara nici un pic de trezeala, un vis care mi-a deschis ochii, un sentiment cu care nu m-am mai intalnit, exact ce mi-am putut dori vreodata cat de mult am putut, materializat prin niste dialoguri, reactii si stari incredibile. O persoana, poate mai multe, care fara nici un fel de motiv aparent mi-au schimbat perceptia asupra a tot ce ma inconjoara...Foarte interesant, foarte tare. Ma gandesc la prieteni, la cat conteaza ei pentru mine si invers, la gesturi, la comportamente, la fapte, comparand cu familia...Obtin niste rezultate dragutze, altele triste...Deh asta e viata...Cu asta cred ca cu totii suntem obisnuiti.

As vrea sa retraiesc zilele care tocmai au trecut de 100 de ori, sa le iau de la capat si sa le mai repet odata, ca un film bun, sa le savurez din diferite perspective, la infinit. Si daca pare vorbarie goala...sa va zic ce ar fi important (palpabil).

Important e ca Dragos (Caddy) s-a insurat. Ma bucur pentru el, pentru Diana si pentru toata familia lor. Cum se zice..."Casa de Piatra" sau beton armat, PVC sau alte materiale. Evident am participat la cel mai frumos moment din viata lor si nu pot decat sa fiu mandru de asta. In alta ordine de idei, am dat drumul la XXX, am primit un feedback extrem de bun, piesa si clipul fiind cautate de mai mult de 20 si ceva de mii de ori. adica aproape 30.000 de single hit-uri de la ip-uri diferite pe site-ul oficial, forumuri, site-uri ale presei nationale, torrent site-uri etc...Frustrarile sunt chiar ultimul lucru la care m-as fi asteptat pentru ca si acum in 2008 tot sper ca se schimba ceva in mentalitatiile comune si lipsite de continut a multor compatrioti de-ai mei...Dar au aparut...Cu totii avem nebuniile noastre, insa putini dintre noi fac exact ce le place, ce stiu sa faca si ce ar trebui sa faca...In rest altceva nu prea conteaza :). Vineri am fost la filmarile clipului lui Maxi. Multumim inca odata crew-ului "Save or Cancel" pentru locatia oferita. A fost mirific..O oaza de liniste/umbra in mijlocul Bucurestiului. Incredibil. M-am simtit foarte ok intre oamenii apropiati. Mi-ar fi placut sa fim mai multi dar probabil nu s-a putut... L-am cunoscut si pe Eusebio in sfarsit personal, m-am revazut cu prieteni vechi, mi-a facut placere ...
Si m-am gandit aproape 2 ani pentru ca in zilele astea sa ma pot decide sa schimb in sfarsit macazul... Nu stiu cati dintre cei care intradevar apreciaza ce am facut in primii mei zece ani de muzica sub numele de Dj Swamp (vorbeam pe un forum mai demult despre numele "Dj Swamp" ca fiind o prescurtare a primului meu nume "Swamp Master Nic") au remarcat ca numele mai exista in poate chiar 4 locatii diferite pe glob...Intodeauna am fost atacat cum ca as copia sau as fi copiat desi clar probabil putini isi dau seama defapt care este principalul mod de comunicare a unui artist...Dar fie, am plecat urechea pentru ca purtam numele cu mandrie, pentru ca pentru mine avea un sens, avea o poveste, avea un vis...De astazi insa si bineintelest de pe urmatoarele albume la care probabil voi lua parte, Dj Swamp va trece pe bara, va fi schimbat pentru ca zic eu, si-a facut treaba timp de 10 ani excelent. M-a adus pe picioarele mele, mi-a creat responsabilitati, m-a facut sa invat cum se intretin aceste responsabilitati, mi-a adus tipete, urlete de bucurie si de tristete, m-a pus pe sticla, pe ziare, reviste, forum-uri si alte instrumente media :), m-a carat in spate in 3 vorbe...O alta justificare ar fi visul "american" prin care cu totii am trecut in tinerete...La mine insa, odata cu inaintarea in varsta (cum suna :)), notiunile despre mediul inconjurator s-au schimbat radical. Am invatat sa ascult oamenii care au ceva de spus, sa ascult muzica asa cum a fost facuta si cum trebuie sa transmita...Cred ca e momentul sa devin mai simplu, mai apropiat de cum sunt eu,mai apropiat de mine pentru ca acum ma regasesc...Imi dau seama cine sunt...Si e oricum un pic tarziu..dar asta e...Mai bine tarziu decat niciodata :) So...Multumesc Dj Swamp pentru tot ce mi-ai oferit, pentru tot ce ai facut pentru mine, ne vedem pe afisele pastrate acasa in sertare si la momentul povestilor catre nepoti..."A fost odata ca niciodata...Dj Swamp..." Mai apoi, dupa 10 ani a veni "Nicalai"( prescurtarea numelui meu propriu..cat de tare...ies din anonimat...)

In conluzie...ceea ce incerc sa spun si poate nu iese acum dupa nopti nedormite si viata vraiste...este ca "Nicalai prezinta Unu in 2008", B.U.G. Mafia tine 4 membrii din 2002 dintre care Swamp a fost dat afara, fiind inlocuit cu "Nicalai".
Si acum ca nesigurante, imi dau seama ca din punctele de vedere "oficiale", uciderea unui brand construit cu migala este cel mai prost lucru facut vreodata si mi-l asum...Insa pot promite ca exact asa cum in 10 ani Swamp a prins conturul buzelor a mii de oameni, si Nicalai o sa le aduca un zambet pe fata in urmatorii 10.

Etichete: , , ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire

<$BlogArchiveName$>