23 noiembrie 2008


ALEX VELEA/DOAR EA/VIDEO/2008




L-am trecut Rosu pentru ca mi se pare unul dintre cele mai bune video-uri scoase la noi pana acum. Piesa e tare, Alex e tare (bine ai venit in clubul gecilor de piele si a bandanelor colorate :)), ochelarii sunt tari, Dj Spicc taree...Clip regizat de Iulian Moga. Recomand sa ascultati Alex Velea din ce in ce mai mult pentru ca merita. Este unul dintre cei mai muncitori si cei mai simtit artist de pe la noi.
Am vazut si Smiley cu Alex Don Baxter si Moga acum cateva zile...Mi-a placut si ala destul de mult. Merita cautat si clipul de care zic...

Etichete: , , ,

3 comentarii:

Anonymous Anonim a spus...

Foarte bine realizat clipul intr-adevar(la capitolu vestimentar si accesorii, rupe), nu mi se pare insa o piesa de prim single de pe un nou album (banuiesc ca asta e). Tot respectul pt Alex, se vede ca munceste si ca vrea sa se perfectioneze.

Simpatic si alalalt clip :D
Ce s-a intamplat cu Don Baxter, apare din ce in ce mai rar, se ocupa doar de butoane? Mie personal mi se pare una dintre cele mai mari dezamagiri a "scolii vechi" de muzica(moderna) made in RO. Dezamagire in sensul ca imi pare rau ca n-a reusit sa se infiga mai tare, sa produca mai mult si mai bine, sa se perfectioneze, sa-si gaseasca un stil propriu de productie (nu numai flow verbal-personal mi se pare genial), sa apara mai mult, sa traga mai multi oameni dupa el.

Pacat.

25 noiembrie 2008 la 09:38  
Anonymous Anonim a spus...

Da, clipul e tare, pacat ca l-a facut usher inainte (vezi u-turn)

N.

29 noiembrie 2008 la 00:58  
Anonymous Anonim a spus...

cum se numeste ... ochelari pe care ii poarta ? :))

17 martie 2009 la 17:52  

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire

<$BlogArchiveName$>