07 noiembrie 2008


LATE UPDATE: MAXIMILIAN/VOLUMUL LA MAXIM...ILIAN/LANSARE/CLUB GOSSIP/BUCURESTI


Been There, Done That.

In primul rand vreau sa-ti multumesc ca mi-ai atras atentia. Sper ca acum s-a remediat problema ta. In al doilea rand, tocmai m-am intors de la Gossip. Am luat parte la o lansare reusita. A fost al doilea eveniment al "ligii" de care povestea Grasu si primul la care nu am luat parte direct in organizare. Fara nici un fel de repros. Am ramas foarte impresionat de cum s-au legat toate (Shout Out to Ciulika!!). Sunetul ca si la Evident a fost un pic de criticat insa atmosfera a ridicat evenimentul extrem de mult. Maxi a fost extrem de bine pregatit si a dus concertul pana la capat fara greseala. De remarcat au fost proiectiile lui Spike, Artificiile de la inceput, Mitza DJ, Vlad Agresiv MultiTasking, JJ, Grasu XXL, Paco, Tranda, Mario, Angeles, Cedry2k si Guess Who. Lumea mi s-a parut potrivita evenimentului. I-am zarit pe sub sapca pe Vlad Dobrescu (CTC), El Doctor (CTC), Don Baxter, Piticu (nice outfit/se vede...), Bob, Florin(Hi-Q), Adi, Alin Surdu si Bogdan. Probabil erati mai multi...Si m-as bucura sa stiu (for a Fact!). Am vazut vreo 3 camere ce filmau in continuu...deci sper sa vad si o stire interesanta. Un eveniment in carca lui Maxi extrem de bun. Felicitari.

Etichete: , , , , , , , , , ,

2 comentarii:

Anonymous Anonim a spus...

foarte tare concertu'..vreo 2-3 piese s-au auzit mai aiurea...in rest toate bune...am apucat sa cumpar si cd-ul(asta dupa ce am achizitionat si mp3-ul oficial)...a impresionat-o pana si pe nevasta-mea albumu' si lansarea asta(si credeti-ma ...este o doamna foarte greu de impresionat..se pare ca a prins-o stilu' maxi-taxi :))...:)...pace!

7 noiembrie 2008 la 14:09  
Blogger Iuliana a spus...

Mi-a placut foarte mult concertul. Ma bucur ca am avut ocazia sa vorbesc cu niste persoane pe care le respect si admir din suflet. Imi pare rau ca tu esti si ai fost si la concert cam scump la vedere...
Anyway...concertul mi-a lasat un gust dulce.
Maximilian e o persoana de nota 10. Respect!

9 noiembrie 2008 la 23:47  

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire

<$BlogArchiveName$>