01 noiembrie 2008



MY SWEET SUNSHINE

923km/24Ore/4Ore Somn/Concert B.U.G. Mafia/Baia Mare
Dupa cum probabil multi dintre voi stiti, un drum linistit, lung, ba chiar interminabil, facut partial singur iti creaza ceva stari. Unii dintre noi recunosc...Altii spun ca n-au in cap decat sa ajunga la destinatie...Eu insa, am avut o noapte plina de actiune fara sa scot un cuvant. Dupa ce am fost racolat de la Alba-Iulia, pierdut in inima Ardealului, ieri dimineata am ajuns la Baia Mare.. Obositi, nervosi si fara chef de joaca ne-am hotarat totusi sa facem probele inainte de somn pentru a putea dormi mai mult in timpul zilei. Am uitat sa explic planul...Planul consta in fentarea traficului "nesimtit" de la noi prin a merge noaptea...Si cum aveam concert la ora 20 am zis ca plecam dupa..Probele s-au anuntat la ora 12...Au inceput la 14, am reusit sa adorm in jur de ora 15:45. La 18 m-am trezit, imbracat, parfumat, dusat (ordine aleatorie) si zup la concert. Concertul a fost in cadrul unui bal de boboci a unui liceu (n-am retinut numele) din Baia-Mare organizat la Casa de Cultura...Public minunat, exact cum suntem obisnuiti prin zona din totdeauna. In jurul orei 23 reusim sa plecam la drum spre Bucuresti dupa o masa copioasa la hotel si incet incet am ajuns la primul checkpoint, sa iau masina din Alba pentru a veni cu ea in Bucuresti. De-aici, singur fiind, a inceput o aventura la limita oboselii, cu o singura oprire in Sibiu pentru Motorina, un Birdman & Lil Wayne ascultat in casti, urmat de Seeing Sounds N.E.R.D. ... Dupa care, ganduri... Am vazut soferi extrem de grabiti gata sa moara pentru a ajunge cu 3 masini in fata mea...Am vazut soferi straini dormind in benzinarii, camioane multe, marcaje de neinteles, bucati de drum de tara, pietoni rataciti, caini, pisici, faruri, faruri si iarasi faruri... Am avut timp sa reflectez la viata mea, la prietenii mei, la familie, la mediul inconjurator,la muzica, la viata, la politica, la alegeri, la nesimtiti, la oameni...(trebuie sa precizez ca in toata aceasta meditatie nu am periclitat viata nimanui, am avut grija ca rolul meu in trafic sa fie cat mai precis si am respectat in maaare limitele de viteza impuse)Mi se parea foarte tare faptul ca in timp ce eu ma gandeam la toate astea...ei dormeau...E interesant sa simti cum doarme mai toata lumea in jurul tau...Sa te gandesti ca esti ca o pasare de noapte, tu si cei ca tine pe care ii depasesti, ii injuri, ii saluti, ii respecti..Calatori in Noapte :) (cum suna..)
Chiar daca am facut drumul asta de aproape 300 de ori in ultimii 3 ani (derivandu-se cum stim cu totii din el o gramada de destinatii), de data asta a fost special...Mi-am dat seama cat de mult iubesc, cat de mult sunt iubit de oamenii ce-mi sunt aproape, cate lucruri putine reusesc sa fac pentru ei si cat de mult se bucura ei pentru tot atat...Mi-am dat seama ca am noroc...Un noroc pe care il doresc tuturor...Un noroc care mi-a indepinit exact viata pe care mi-am dorit-o...Nu "cum" mi-am dorit-o pentru ca mi-e foarte clar ca atunci cand imi imaginez cum mi-ar place sa fie, automat ma influenteaza imagini vazute la altii (idoli, cunostiinte, prieteni, familie etc...)Nu. Este exact ce-mi trebuie mie pentru a ma simti bine, pentru a face exact ceea ce vreau sa fac, pentru a nu face compromisuri, pentru ca tot eu sa pot invata la tot pasul pentru ca ziua de maine sa fie mai buna...Mi-e foarte clar ca fiecare lucru, fiecare fiinta, fiecare peisaj, fiecare minut, fiecare mediu e menit sa-mi comunice ceva, sa-mi arate ceva, sa-mi demonstreze ca pentru mine, pot fi cel mai bun. Si defapt asta inseamna lumea ta...Exact ce te bucura, ce te implineste, ce te trezeste la realitate, ce iti capteaza atentia, cu ce interactionezi pentru ca vrei sa interactionezi...Cum esti tu, asa se intampla tot in jur...Si daca incepi ca mine sa o iei razna de oboseala prin vise, planuri, realizari si esecuri iti dai seama ca defapt Asta esti tu...Tot ce vrei...
Si te apuci sa multumesti...

Mi s-a parut extrem de tare campania pe care am vazut-o acum pe drum la una din benzinariile autohtone...Mesajul m-a distrat cel putin : "La 30L de Carburant platiti CASH, Castigati o Bere!"
Pai Nu?!



Etichete: ,

2 comentarii:

Anonymous Anonim a spus...

trebuie sa recunosc ca m-ai surprins mai mult decat placut prin textele de genul acesta. Nu credeam ca ai asa ceva in tine. Promotia respectiva iti da o bere fara alcool :)

4 noiembrie 2008 la 12:29  
Anonymous Anonim a spus...

foarte frumos TEXTul...

14 noiembrie 2008 la 17:46  

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire

<$BlogArchiveName$>