15 noiembrie 2008


REMEMBER/BUG MAFIA/RMA 2004/VIDEO/





Am vazut zilele trecute cele 2 filmulete pe Youtube. Personal nu stiam ca exista si m-au bucurat foarte mult. Mi-am adus aminte de 2004, un an in care mi s-au intamplat lucruri pe care nu mi le-as fi imaginat vreodata. Totul a inceput cu finalul albumului "Baietii Buni". Iti dai seama ca a fost o mare implinire pentru mine faptul ca am participat alaturi de cei mai buni la un prim super-concept al carierei mele. Am invatat cum se lucreaza intr-un studio adevarat, asa cum vazusem in filme, multe din ideile mele copilaresti pe-atunci au fost imbratisate de colegii mei si acceptate. Skit-ul cu digu' de exemplu sau skit-ul de prezentare DJ SWAMP. Apoi am participat la primul video cu decor..."Romaneste". Mi s-a parut extrem de tare pe vremea aia, sa vad pentru prima oara cum se face o incinta intr-o incinta. Oameni care se foiau, lucrau pentru noi.. Si executia copertii a fost o experienta extraordinara. Daca mai tineti minte cum era coperta tin sa va spun ca exact asa a fost facuta...Fiecare dintre noi vedeam acelasi "film". La cateva saptamani dupa, tin minte ca plimbam in fiecare seara catelul cu tatal meu in parcul Tineretului si primeam de la Dragos (Caddy) cate un telefon, parca la aceiasi ora, in care imi comunica numarul de vanzari din ziua respectiva...Ceva de genul: "Azi s-au vandut 30.000, Azi s-au mai vandut 20.000, Azi inca 20.000 si tot asa am ajuns in prima saptamana la 86.000 de unitati vandute (parca...). Totul s-a concluzionat in covorul rosu si filmuletele pe care le vedeti mai sus... Premiile MTV Romania. Am iesit impreuna cu ei sa luam 2 premii...Cel mai bun Artist Hip-Hop si Cel mai bun album pe 2004.
Cu siguranta nu o sa uit niciodata anul 2004, nu o sa uit niciodata "B.U.G. MAFIA - Baieti Buni" si nu o sa uit niciodata oamenii care au facut posibile toate cele intamplate.

Etichete: , , ,

3 comentarii:

Anonymous Anonim a spus...

Ce mai, Mafia a facut istorie si indiferent ce vor spune unii si altii ei au fost printre cei care au adus hip-hop-ul publicului larg. Tot respectul.

20 noiembrie 2008 la 07:25  
Anonymous Anonim a spus...

da si eu am vazut filmulete si am ramas prost..am cautat cam 2 ani pe you tube partea in care tataee striga daca s-au ridicat romanasii in picioare ca era pusa vocea tot asa pe un interviu de la nustiu ce televiziune cu faza respectiva si mi-am amintit de premiile respective..tare orice ar fii in sufletul meu ramane tot B.U.G.:D

24 noiembrie 2008 la 02:52  
Anonymous Anonim a spus...

marfaa in suflet de 12 ani si chiar ma consider mai fanatik de cati or fii fani..

24 noiembrie 2008 la 03:03  

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire

<$BlogArchiveName$>