13 decembrie 2008


MULTUMESC!!!/ILLUSION CLUB SHOUT!/


Vreau sa va multumesc personal pentru vizitele pe care le faceti pe galaxiu de oriunde ati fi. Atunci cand am listat pe trafic.ro Galaxiu :) (acum cam o luna...) nu credeam ca va fi la asa mare cautare blogul meu. Sincer!. Multumesc celor din Bucuresti, Pitesti, Cluj, Brasov, Iasi, Constanta, Galati, Petrosani, Bacau, Targu Jiu, Campulung, Bistrita, Timisoara, Focsani, Alba-Iulia, Alexandria, Sighisoara, Resita, Borca, Urziceni, Turda, Barlad, Piatra Neamt, Curtea de Arges si Miercurea Nirajului. Impresionant! De-asemenea vreau sa multumesc si celor de peste granitele Romaniei pe a caror desktop-uri a ajuns Galaxiu :) : S.U.A., Italia, Spania, Germania si Izrael. Va multumesc tuturor si va mai astept.

Cat despre data de 26 decembrie, avand in vedere ca incep sa-mi construiesc playlistul pentru "Illusion" astept din partea celor ce sunt din Pitesti sau din partea celor care vor sa vina la "Illusion", un e-mail pe nicolae.oncescu@gmail.com sau swampmafia@gmail.com cu piesele ce trebuie "musai" ascultate si dansate in a 2-a zi de craciun. Sa facem si noi situatia mai interactiva decat s-ar putea face in alte conditii.

Etichete: , , ,

2 comentarii:

Anonymous Anonim a spus...

Si eu iti multumesc. Multe chestii fresh pe blogul tau;). App, asta trebuie pus http://www.youtube.com/watch?v=uuGaqLT-gO4

13 decembrie 2008 la 23:45  
Anonymous Anonim a spus...

cum poti sa dai link tot cu blogu tau, care ne trimite la aceeasi pagina? :)))

15 decembrie 2008 la 00:19  

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire

<$BlogArchiveName$>