17 decembrie 2008


N.E.R.D./SOONER OR LATER/VIDEO/2008




"Sooner Or Later" este una din piesele aparute pe "Seeing Sounds" a lui N.E.R.D., album pe care l-am ascultat pe la sfarsitul verii trecute, de care ma leaga foarte multe amintiri frumoase...De exemplu, la un moment dat mergeam singur intre Tg Jiu si Bucuresti pe o vreme putin comparabila cu cea de-acum..Temperatura perfecta pentru drum, cam 27 de grade, soare, ceva animale pe margine, aglomeratie, toate legate totusi intr-o pseudo-armonie...Era una dintre acele zile perfecte in care ai tigari cu tine, ai ceai rece pe scaunul din dreapta, benzina in rezervor cat sa te si intorci, bradulet nou mirositor si o masina fara probleme...Tot un zambet... Incercand la un moment dat sa acord prioritate unei carute care tocmai iesea aiurea pe sensul meu dinspre camp, am franat, cu rabdare sa astept ca manevra sa se desfasuare in deplina siguranta ca in manual. Un domn nervos din spatele meu, bineinteles cu un Logan, abia abia a reusit sa franeze sa nu intre in mine cu toate ca eu stationam deja de cateva secunde buune inainte sa ajunga el, cu avarile aprinse si frana calcata...Am zis abia abia , pentru ca nereusind sa franeze in linie dreapta m-a ocolit prin partea mea dreapta gata sa sara in sant, sa nu ma loveasca. E, in acel moment, ascultam albumul "Seeing Sounds" destul de tare in masina chiar la piesa de mai sus...
Pot sa spun ca nu am asociat-o pana acum cu Criza Economica (asa cum e sugerat in clip) ci mai degraba cu o dragoste pierduta (nu mai trebuie sa explic dece e o amintire frumoasa ce v-am povestit...cred ca e usor de inteles :)).
Ce ma gandeam eu acum in paranoia mea proprie si personala?! "Oare ei stiau de criza inainte sa fie criza, in timp ce faceau piesa?!" "Stiu eu...Vine criza.. Trebuie sa facem o piesa...despre criza..." "La tv si la radio si peste tot va fi vorba doar de criza..." "Criza, criza, criza..." Sick of it.... (am repetat "criza" dinadins...:))

Etichete: , , , ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire

<$BlogArchiveName$>