06 ianuarie 2009


ASADAR SI PRIN URMARE/NICALAI/IANUARIE/2008


FRezz
Lung imi era parul se pare.. si prost mai dadea...Nu de alta dar azi m-am tuns. Si pe chestia asta, evenimentul a fost dat si la gazeta. Un pic nelinistit si totusi relaxat, astazi mi-am facut programare la resetare de look...Dna Stylista (ca doar am stylista, sa nu se inteleaga gresit) m-a chemat, m-a intampinat si pana m-a spalat pe par hop si presa...O doamna un pic timorata, si un domn cu camera..Defapt n-a fost chiar asa. Un pusti caruia ii dadusem cu ceva timp in urma un autograf era in salon cand am ajuns, a plecat repede dupa ce am intrat si dupa cateva minute cineva m-a intrebat daca vreau sa imi faca niste poze cineva de-afara (la iesire ma gandeam la pustiul respectiv ce-si facuse rost probabil de telefon..). Am zis da cu jumate de gura si am continuat sa beneficiez de spalat. Si acum sa revin...Nici nu eram inca sters pe cap ca presa peste noi. Mi s-au pus niste intrebari normale, am raspuns politicos in timp ce eram tuns la camera, insa ma simteam un pic ca la una din emisiunile mele preferate "Povestiri De Noapte" in care niste doamne cochete vorbesc despre barbati in timp ce-si fac cocu'...Dar eu nu vorbeam despre barbati...ba nici macar despre femei...Ci despre stylistii din Bucuresti pe care nu prea i-am cunoscut, despre prezenta mea acolo si despre Stylista..N-aveam oricum altceva de zis... cu acel zambet putin incomfortabil pe fata... Totul scurt si diplomat, cameramanu' tragea cadre de senzatie, totul bine si frumos pana cand in seara aceasta apare un articol despre eveniment intr-unul dintre cotidianele locale. Stau si citesc...Vreo 15% din text era cumva despre ce vorbisem, in schimb celealte 85% despre cu totul altceva...Ca si cum indiferent ca eu chiar n-aveam nevoie de nici un fel de reclama in momentul respectiv, chiar daca totusi din cauza faptului ca nu ma invat si eu sa refuz politicos, nu era cazul sa povestim niste treburi care oricum n-aveau nici un sens si pe care oricum nu le-am povestit...Le multumesc totusi celor care s-au gandit la mine insa din pacate cred ca data viitoare ar trebui sa se informeze macar putin daca tot fac un efort despre "vedeta" ce nu sunt, sa nu fie foarte departe de adevar si nici sa nu dezinformeze populatia...

Later edit: A aparut si Video-ul...

Ne-au pacaliiit!

Link despre ce vorbesc: Aici!

Etichete: , , , ,

5 comentarii:

Anonymous Anonim a spus...

wow...Esti foarte dragut !

6 ianuarie 2009 la 05:20  
Anonymous Anonim a spus...

cred ca esti prea sever in ceea ce priveste produsul final in presa :)) de sursa si pana la ascultator... e un telefon fara fir :)))..hai noroc .

6 ianuarie 2009 la 10:08  
Anonymous Anonim a spus...

Tare... :) tot n-ai rezolvat problema cu somnul. Te-a tuns bine parstilista, iti sade bine :). Sanatate!!

6 ianuarie 2009 la 15:06  
Anonymous Anonim a spus...

Nu-ti fa probleme in legatura cu presa. Lumea te stie prea bine ca sa creada ca i-ti faci hype singur... asa ca nu-i nici o problema. Chiar pe invers. Cei ce nu te stiu prea bine care vor vedea aceasta filmare i-si vor da seama ca esti un tip cu picioarele pe pamant.

In rest, i-ti sta bine! Ce pot sa zic... aaah... sa-l porti sanatos?... xD Hehe, pana data viitoare cand trebuie sa te tunzi din nou ;)

~ el Greco

6 ianuarie 2009 la 23:22  
Anonymous Anonim a spus...

eu cred k freza e din ianuarie 2009...dupa titlul tau ai o freza km veche:p sa ti fie d bine!

9 ianuarie 2009 la 04:36  

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire

<$BlogArchiveName$>