16 ianuarie 2009


C.RONALDO/MANCHESTER UNITED-SPORTING CLUB DE PORTUGAL/CHAMPIONS LEAGUE/2-1/VIDEO/2007/



N-am mai postat fotbal pe blog pana acum in peste 420 de posturi (atatea s-au adunat!!) deloc. Si daca incep acum vreau sa incep cu stil. Pot din start sa va spun ca nu sunt un mare microbist. Nu tin cu nici o echipa din Romania de nici un fel. Asta ca sa fim clari de la inceput. Pentru mine nu merita. Singurele meciuri pe care le urmaresc de aproape 6 ani in continuu sunt cele din UEFA Champions League. Nici nu un sport nu se compara cu Fotbalul de Champions League. Stiu ca multi ar spune ca nici un sport nu se compara cu Fotbalul (punct!) dar personal, n-as vrea sa intru in detalii atat de adanci. In fine... Spre rusinea mea, meciul din care face parte minutul de mai sus a fost printre putinele pe care le-am ratat in transmisie live insa fiind si atunci pasare de noapte l-am vazut pe o liniste deplina undeva spre dimineata acelei zile. Si cum stateam eu tolanit pe canapea, ma bucuram in sinea mea pentru Manchester care oricum avea o victorie in deplasare la Sporting deci nu mai era interes din acest punct de vedere, rezultatele erau clare, iar finalul urma sa fie fluierat. Lovitura Libera! Bun. Incerc sa explic mai in detaliu sperand sa surprindeti macar un pic din starea mea la acel moment. In primul rand m-a impresionat cum 30.000 de fani au tacut deodata malc, ca la o piesa de teatru, cum din punct de vedere sonor, faza se pregatea ca la antrenament, cu doar 2-3 voci pierdute de antrenori si jucatori ce comunicau eu stiu ce. Singura diferenta era ca, comentatorul era cel de la Pro si nu cel englez ca in inregistrarea de mai sus...Comentator care nu mai termina sa isi faca reclama la rezumatele "de dupa miezul noptii, doar la PROTV", fraza pe care deja o si visez in anumite nopti grele ale existentei, bloborosind silabe probabil in drumul spre veceu de dupa repriza. Totul a durat cred 2 minute pana cand a urmat ce vedeti mai sus. In momentul Gol-ului pur si simplu mi-au dat lacrimile de emotie in timpul "Yeah"-ului tipic englezesc ce a vuit parca de nicaieri...Este cred faza pe care nu o sa uit niciodata. Nu a fost gram de noroc, calculul a fost perfect, iar ce a urmat este pur si simplu fara comentarii (desi am scris ceva:))...Aseara chiar inainte sa adorm (adica spre dimineata) am dat pe SPORT.ro fix cu 2 minute inainte de finalul acestui meci...
Pentru mine clar intra in capitolul "Once in a life time" ceea ce v-am aratat mai sus... Si Nu! Nici eu nu inteleg multe lucruri la voi fetelor..

Etichete: , , ,

2 comentarii:

Anonymous Anonim a spus...

ma sincer nici nu m`am uitat la video..ca nu ma pasioneaza trb asta deloc...asta`i treaba de baieti:) noi fetele suntem cu treburile noastre:)

16 ianuarie 2009 la 14:25  
Anonymous Anonim a spus...

..si eu as vrea un gol de la Ronaldo :)) poate e la fel de bun

16 ianuarie 2009 la 19:08  

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire

<$BlogArchiveName$>