13 ianuarie 2009


REMEMBER/QUEEN/WE WILL ROCK YOU/WE ARE THE CHAMPIONS/WEMBLEY STADIUM/LIVE/



Din nou, nu degeaba postez ce stiti prea bine si voi. Ideea e alta... Nu stiu cati dintre voi isi aduc aminte perioada imediata dupa revolutia romana (nu degeaba cu litere mici..) care mie personal mi-a ramas mai putin lipita pe creier decat ma asteptam, probabil pentru ca eram prea mic si sechelele de care se vorbea ori nu m-au prins ori au fugit in fata.. Imi aduc aminte asa: In primul rand primul meu ceas electronic cu afisaj alb pe fond negru pe care il primisem de la ai mei de craciun. In al doilea rand imi aduc aminte de televizor...caci urmaream in fiecare zi televizorul, chiar daca totul se terminase cu bine (?!!), sa mai prinda ai mei o stire, un mesaj, o masline... Stateam la bunicamea (mami) pranz dupa pranz, amiaza dupa amiaza si ma pierdeam in fata noului program tv-absurd care se dadea in zielele alea...Ce vedeam? Pai tin minte ca vedeam foarte multe reclame la pantofi italienesti de dama, ceva reclame la niste produse care nu existau nici in pseudo-duty-free shop-urile din oras si cateva clipuri...Little Richard, Boy George si Queen...Erau putine clipuri, post de televiziune era doar unul (Tvr) si trecerea abrupta de la emisie 2 ore pe zi la program de 8 ore era clar si pentru ei un efort..Si se repetau multe...Live-ul de mai sus il vedeam cam de 5-6 ori pe zi insa nu-mi dadeam seama ce ar fi fost asa de special la el...Acum, cu alti ochi, raman paralizat in fata monitorului tehnologiei la fiecare play. Ce inseamna fani, ce inseamna trupa, ce inseamna forta, ce inseamna cantaret, ce inseamna concert.

Prin mega-proiect asta inteleg Dragos...

Etichete: , , ,

1 comentarii:

Anonymous Anonim a spus...

Da frate... Intradevar, nici eu nu imi mai aduc chiar foarte bine aminte Queen la vremea cand eram mic (oricum, de vremea de care tu vorbesti, pe cand erai tu mic exact dupa revolutie, eu aveam numai 2-3 ani), dar stiu ca parca vazusem secvente din concertul asta mai tarziu pe la 7-8 ani. Asa cum mentionezi tu, nu prea m-a marcat la timpul ala, dar acum am avut ocazia sa-l revad chiar recent. Astazi chiar am concertul asta intreg, si-mi aduc aminte cand am bagat DVD-ul prima oara sa-l vad, stateam ca tine paralizat cap coada pana la sfarsit. Foarte tare... Queen intradevar a fost un fenomen si concertul asta de la Wembley mi s-a parut unul dintre cele mai tari pe care am avut ocazia sa le vad.

Nicolae, i-ti recomand sa-l cumperi sau sa faci rost de el cumva daca nu l-ai vazut pe dvd. E foarte misto si calitatea se merita decat ce se gaseste asa in general pe youtube ;)

~el Greco

13 ianuarie 2009 la 20:44  

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire

<$BlogArchiveName$>