09 februarie 2009


IDEI (NE)BUNE PENTRU O LUME MAI BUNA/ROMANIA/TRANSFORMA.INFO.RO/BANI/DESIGN/2009



"Am pornit de la constatarea, deopotriva cruda si optimista, ca Romania arde etape in dezvoltare. Sau, daca preferati, sare peste etape. Chiar daca nu completam procesul plin al experientei, facem cu o frecventa incerta salturi spectaculoase, rasturnand jocul si schimbandu-l.
Ideea acestei executii?

Personalitatile noastre sunt cea mai elocventa si mai credibila inspiratie in drumul nostru catre viitor. Folosim imagini ale unor personalitati care au facut avangarda si reinterpretam grafic simboluri ale realizarilor care le-au adus recunoasterea. Le folosim, reprezentarile acestor personalitati, pentru a exemplifica un comportament, un ritm, un mod de a gandi.

Incercam, totodata, prin incarcatura ideologica a sloganului folosit (Lumea e idei) sa canalizam acest concept catre o lectura temerara - dar, credem - avantajoasa si plina de inspiratie pentru romani."
Transforma.info.ro

Eu nu pot sa adaug decat faptul ca mi se pare una dintre cele mai interesante si totodata marcante initiative de schimbare. Creativa cat cuprinde, ideea de a schimba banii probabil ne-a venit tuturor macar pentru o secunda, odata in viata. Ceea ce vor sa faca cei de la Transforma.info.ro este numai si numai de laudat.

Cititi despre ce vor sa faca ei cat si despre ce ati putea face voi pentru ei chiar aici
6

Etichete: , ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire

<$BlogArchiveName$>