04 februarie 2009


RICK ROSS/MAFIA MUSIC/VIDEO/2009




Iata si video-ul piesei de la care a inceput acest "nou scandal" intre 50 Cent si Rick Ross. Personal, am ascultat piesa de vreo 2 saptamani si am uitat sa mentionez ca este foarte tare. Mi-a placut Rick Ross de la "Hustlin" si chiar daca media-ul si marketingul lui 50 vor incerca sa-l scoata din scena si probabil vor si reusi, eu tot voi ramane fan...Si acum sa fim seriosi...Nu e ca si cum Fity a mai scos vreo piesa de la Justin incoace...Pe perioada de criza probabil ca toti sunt panicati...

Later Edit: Un pic prea nu stiu cum video-ul.. Adica buget Zero, asta inteleg, dar felul in care o ardeRicky e un pic cam prea de tot...
5

Etichete: , , ,

5 comentarii:

Blogger Shmen a spus...

sunt mare fan G-Unit si ross a facut o MARE greseala incepand aceste BEEEFFFFFFFFF!!!!!!! scz niclai dar pur si simplu 50 Cent e mai bun :)

5 februarie 2009 la 00:42  
Anonymous Anonim a spus...

Nu sunt fan G-Unit dar nici Rick Ross. Si nici nu prea pun pret pe beefu' lor... carnea lor de vita... etc. pentru ca oricum de la Tupac incoace nu mai iau raperii americani in serios. Dar i-mi place foarte mult instrumentalul la melodia asta. Rar se mai aud instrumentale de astea mafioase, melodramatice in ziua de astazi.

Multumesc pentru acest video, Swamp! Daca nu-l puneai tu cred ca nici nu apucam sa-l vad : )

~el Greco

5 februarie 2009 la 06:07  
Blogger xtos a spus...

nu stiu daca ai dreptate cand zici buget zero pentru clip... adica, daca nici rick ross n`are bani sa`si faca clip...

5 februarie 2009 la 10:38  
Blogger Unknown a spus...

xtos se refera la faptu' ca clip gen home made nu ca n-are bani Ross sa faca un clip... Piesa e misto, ma doare-n cur de beef.

6 februarie 2009 la 12:51  
Blogger Unknown a spus...

cu cat patos isi linge bratzara =))

7 februarie 2009 la 12:54  

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire

<$BlogArchiveName$>