24 noiembrie 2008


WINTER/ZIUA4/NOIEMBRIE/GALAXIU/2008



Totul postul tine de faptul ca mi-a placut foarte mult poza asta si am vrut sa vi-o arat. In alta ordine de idei, maine ma intorc la Bucuresti dupa o saptamana de absenta motivata. De-asemenea maine seara voi lua parte la lansarea colectiei Agnes Toma pe 2009 (locatia nu o stiu inca sa pot sa spun unde si cand si cum), iar in zilele ce vor urma voi migra intre 2 studio-uri pentru a continua 3 proiecte diferite: "Skizzo Skillz - Unnamed", "Unu" si B.U.G. Mafia. Am descoperit saptamana asta XBOX360 si clar este alegerea care ma favorizeaza cel mai mult pentru noua consola. In primul rand raportul calitate-pret se inclina clar spre XBOX360 (aproape cu 130euro mai ieftina decat Playstation 3 contand pe configuratia maxima oferita la noi in acest moment). Apropo... 2 nopti la rand incepand cu ora 01 am jucat in hotel intr-un campionat extrem de disputat PES 2008 pe doua console PSP. Un maraton de fotbal, pentru ca nu mai jucasem de foarte multa vreme si chiar un moment "beton" de relaxare. Am reusit sa ma obisnuiesc si eu cu temperaturile normale de-aici...Medie: -11 grade celsius seara. Ma gandesc din ce in ce mai mult la un laptop bun dar oferta este atat de "precara" pe piata incat nu-mi dau seama ce mi-ar trebui defapt si ce inseamna "bani aruncati pe fereastra". Adica, normal modelele cu care chiar ai ce face sunt de la 2000 in sus pentru tot felul de accesorii de care personal nu am nevoie (de ex: Subwoofer incorporat in tastatura sau placa video pentru ultimele noutati in gaming pe 2009). Stabilitatea? Calitatea probabil cea mai ceruta? Well...Nu o ofera nimeni...Vista suks, XPu ca Xpu, alte Mac-uri si nebunii, costa softurile de sparg s.a.m.d.
Oricum, in concluzie, ma pregatesc pentru o gramada de proiecte extrem de interesante pentru mine cel putin, ce ar trebui sa demareze in forta incepand cu 2009. Sper din tot sufletul sa povestim despre ele la momentul potrivit, pentru ca vor fi....daca ies :). Incerc sa-mi strang toate tools-urile (si da! XBOXu este un Tool de deconectare de la stres) pentru a incepe, in grafic anul care urmeaza.

PS:Nu am ajuns aseara la Dilated Peoples pentru ca nu eram in Bucuresti. Imi pare foarte rau ca am ratat ocazia insa tocmai Mr. Pop ma bombardeaza cu ceva poze. Revin.

Etichete: ,

3 comentarii:

Anonymous Anonim a spus...

interesant :D se lucreaza la proiecte si e de bine :) v'a asteptam cu vn2


cat despre console .... hmmmmmmmm...... pe termen scurt sunt de acord cu xbox dar pe termen lung ti'as da un sfat sa iei ps3 ;) nu te zgarci daca intradevar nu vrei sa reinvestesti peste 2-3 ani dinou in alta consola :)

PS: sunt fericitul posesor al unui ps3 ;)

25 noiembrie 2008 la 00:07  
Anonymous Anonim a spus...

De multa vreme iti urmaresc blogu' deoarece e singurul mod prin care pot sa fiu si eu, cat se poate de apropare, la curent cu DJ-ul meu preferat, aici peste ocean. (Faza tare e ca abea acum mi-am dat seama ca se pot face comentarii XD ...)

Astept cu nerabdare al tau "Unu" si orice surpriza noua de la Mafia pe care noi fanii, cu multa anticipare, o asteptam. Citeam mai inainte un post legat de "Unu" in care iti exprimai un pic parerile de rau pentru ca sursele si atentia celor din prejur pentru acest proiect nu sunt asa cum ai fi dorit. Eee... Ce pot sa zic. Va veni atunci cand va fi gata, si luand in considerare istoria ta alaturi de baietii de la Mafia, calitatea ci nu cantitatea (sau rapiditatea - daca pot sa-i zic asa), este ce v-au tinut intotdeauna la nivel superior. Asa ca, multa bafta si spor la munca, dar mai presus, sanatate si fericire in viata de zi cu zi.

Sunt sigur ca vom avea parte de lucruri bune, noi ca fani, si tu ca artist. Peace out, Swamp! (pardon, Nicalai) :)

-el Greco

25 noiembrie 2008 la 23:14  
Anonymous Anonim a spus...

E bun ca se reia lucrul la "UNU"...astept cu nerabdare proiectul...pentru mine a trecut pe primul loc;) Succes!

27 noiembrie 2008 la 22:28  

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire

<$BlogArchiveName$>