19 decembrie 2008


FONTAINEBLEAU/GRAND RE-OPENING/NOIEMBRIE/1 WEEK-END/2008


Hotelul despre care va voi vorbi v-ar fi cunoscut daca ati fost la Miami (Florida) sau daca nu, mai simplu, daca ati vazut Scarface.
"Podoaba" FontaineBleau nu se retine la cheltuiala cand vine vorba de propria relansare...Dupa o investitie in renovare de 1 Miliard de Dolari (1.000.000.000$-extrem de multe zerouri..) inaugurarea a avut loc intr-un week-end de la mijlocul lunii noiembrie culminand cu "Victoria Secret Fashion Show". In mijlocul celor 48 de ore de activitate ametitoare, in mijlocul sampaniei gratis curgatoare si a celebritatiilor de la Hollywood, elementul principal ce avea sa atraga curiozitatea invitatiilor dar si inacesibilitatea oamenilor de rand, a fost un panou din panza neagra ocupand o treime din sala de dans a marelui hotel, inscriptionat cu litere imense "Bare Bronze" (Lipsit de Bronz). Acesta adapostea in spatele sau, cele mai renumite modele "Victoria Secrets" acoperite de bronz din cap pana in picioare pentru defilarea ce urma. Tot acest obiectiv era incontinuu pazit de garzi de securitate ce nu lasau sub nici un pretext presa video/photo sa se apropie la mai mult de 5 metrii, altfel fiind amenintati cu distrugerea aparatelor si escortarea in afara facilitatii. Asemenea avertismente au cauzat exact ce se urmarea a se intampla: Super Curiozitate. Si in timp ce niciodata nu ai fi putut fi martor la acest ritual inainte de show, pentru multi a fost de-ajuns sa stie ca s-a intamplat chiar acolo. "Victoria Secrets Fashion Show" a fost un succes impreuna cu partenerul "Fontaine Bleau". Heidi Klum, Miranda Kerr, Selita Ebanks si alte 30 de super-modele din 17 tari au fost imbracate in halate de matase roz identice inscriptionate cu "Fontaine Miami Beach" cu cristale pe spatele lor. 2000 de oaspeti alesi au sarbatorit redeschiderea alaturi de celebritati ca Gwineth Paltrow, James Kaan, Robert Duvall, si multi altii.. Au performat in Camera "Sparkle Ball Room" Mariah Carey si Robin Thikle iar in cea de-a doua zi a weekendului inca doua "Victoria Secret Show" si in fata piscinei hotelului, scena a fost acoperita de cristale si oglinda sparta gazduind astfel orchestra live al hotelului pentru recital. In final a concertat Usher inconjurat de cele 35 de modele "Victoria Secrets" purtand lenjerie de lux.

Ca vizitatori de-a lungul timpului, FontaineBleau se poate lauda cu prezenta lui Elvis, Frank Sinatra, Judy Garland si multi altii...






Sursa: Sin2Me/Ocean Drive Magazine

Etichete: , , , , , ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire

<$BlogArchiveName$>