20 decembrie 2008


LIL WAYNE/MONEY ON MY MIND/CARTER II/VIDEO/2006





...Carter II a fost revelatia Lil Wayne pentru mine si probabil pentru mai toata lumea. Normal ca am pus mana imediat si pe Carter I si mai apoi in 2008 Carter III a pus punct. Oricat ar sustine toti ca nu prea isi are locul in industria rap acest "plangacios", dovada ca a vandut 3 milioane cu albumul Carter III imi sustine teoria cum ca ar fi probabil noul 2pac al vremurilor moderne...Nu prea vad alt concurent la pozitia lui deocamdata...Mai asteptam, mai asteptam... (Money On My Mind/Carter II/2006)

Etichete: , , ,

2 comentarii:

Anonymous Anonim a spus...

Hmmm... ma uimeste parerea ta. Mie mi se pare un artist mediocru, o marioneta a celor din state pt a produce bani pe "spatele lui". Cu 2pac nu se poate compara deloc, 2pac avea coaie, asta cand trece prin cartier nici nu se da jos din masina(rula un film pe youtube cand l-au prins baietii in cartier si nu avea curaj sa se dea jos din masina de frica). Altceva decat un nou 50Cent nu este. Noul 2pac, Ice Cube, Dre, Eminem, Nas, Bone Thugs, Notorius, Jay Z etc etc, nu o sa mai existe. Rapul in state a devenit un business si in Romania abia mai "respira"...

20 decembrie 2008 la 19:48  
Blogger Unknown a spus...

Iar tu, draga anonim, ratezi esenta de la distanta. Nu cred ca e cazul sa-ti demonstrez eu asta printr-un paragraf plin de explicatii si paralele - sunt sigura ca ti-o demonstreaza viata la orice pas.

Loosen up.

23 decembrie 2008 la 16:13  

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire

<$BlogArchiveName$>