28 decembrie 2008


NICALAI/GALAXIU/VIDEO BLOG/27 DECEMBRIE/2008/


22 comentarii:

Anonymous Anonim a spus...

naspa pentru tine....si naspa si pentru nou! Las ca revii tu in Mafia :P

28 decembrie 2008 la 12:17  
Blogger Garo a spus...

Pacat....mare pacat.Era perfecta formula asta...doar daca scoteati ceva mai des materiale era si mai bine...sper sa iti mearga bine la orice vei face de acum incolo

28 decembrie 2008 la 14:01  
Anonymous Anonim a spus...

noroc...pff am ramas fara cuvinte sincer acuma 7 8 ani eram in aceeasi ipostaza cand ai intrat in trupa.. acuma,mult prea trist ca vad si aud ce zici tu acolo...:(pentru mine ramai acelasi la fel ca si baietii,stiu ca te vei descurca in continuare dar pentru aceesi adevarati fani va fii un moment de mucles..imi pare foarte rau eu am sa fiu mereu pe blogul tau hehe ca mi-ai intrat asa sa zic la suflet chiar daca nu ne cunoastem sau poate ma mai retii ca am vb o data pe mess dar in fine esti un om de milioane tanar mereu cu un aer nou in noul val te respect pentru ce ai facut pana acuma si acelasi respect ramane si pentru ce vei face chiar daca sunt un fan b.u.g. sa ai parte de ce e mai bun si un an cat mai bun si plin de impliniri in ceea ce iti propui sa faci griji de tine.peace.

28 decembrie 2008 la 14:20  
Anonymous Anonim a spus...

la asta chiar nu ma asteptam...si mai mult nici prin cap nu-mi trecea de Paul cu BUG in concerte...dar nah...bafta orcium.

PS:poate faci un DIY pt curatarea cu paco de controlere la xbox :)

28 decembrie 2008 la 15:20  
Anonymous Anonim a spus...

capu sus`! eu te sustin :D

28 decembrie 2008 la 16:14  
Anonymous Anonim a spus...

pacat ...mare pacat ...oricum RESPECT PENTRU CEEA CE AI FACUT LA MAFIA SI NU NUMAI ...bafta in continuare in proiectele care vrei sa le realizezi ...si sper sa nu dispari asa brusc din " viata noastra " :P a fanilor Mafiei...dupa astia 7 ani ...macar alaturi de Grasu si de Maximilian sa te vedem ,dak de Mafia nu se mai poate :(((...bafta

28 decembrie 2008 la 20:03  
Anonymous Anonim a spus...

Iti dores sarbatori fericite...
am ramas fara cuvinte nu imi vine sa cred ca nu mai faci parte din mafia sincer nu cred ca o sa mai fie Mafia cum o fost inainte acuma nu mai iesti nici tu nu mai scot nici albume nimica...
dar asta este.
iti doresc mult noroc in viata.
si mutumesc pt filmuletele care o sa le faci ma bucur ai putea sa vb si despre mafia cum sunt ei de fel...
bafta salutari din queens Ny sergiu

28 decembrie 2008 la 21:27  
Anonymous Anonim a spus...

FELICITARI !

28 decembrie 2008 la 22:24  
Anonymous Anonim a spus...

swamp eu itzi urez succes ...shi zic ca vei reushi shi singur mai departe oricum bagi foarte bine asta in materie se scratching eshti un profesionist bafta multa DJ PoiSon Satu Mare

28 decembrie 2008 la 22:24  
Anonymous Anonim a spus...

Nicolae, ce pot sa-ti zic... Asa cum se vede dupa toate comentariile de aici, sunt la fel de socat ca si toata lumea care a primit pe neasteptate vestile tale. Dar asta e... Chiar asa cum ai spus tu - daca ai ajuns intr-un punct in care fiecare dintre voi au alte conceptii, trag spre altceva, nu se mai poate lucra asa ca inainte, etc... nu ai ce-i face. Iar in final, tot asa cum ai constatat, decat sa fie mai greu decat trebuie cu cearta si mare parere de rau... retragerea asta in stilul respectiv e sincer cea mai modesta / buna / practica pe care poti sa o faci.

Nu cred ca drumul tau a ajuns la sfarsit. El simplu a luat o alta cale, si asta nu inseamna neaparat ca e rau (practic, tu stii asta mai bine decat noi toti - iti cunosti puterile si de ce esti in stare). Sunt sigur ca te vei descurca la fel de bine si vei fi la fel de adorat ca inainte. Noi, fanii, te-am respectat din totdeauna si te vom respecta pe viata, pentru ca acei 7 ani alaturi de Mafia te-au imprimat in sufletul nostru la fel de mult cum ni s-au pus pe inima cei trei idoli de la inceput. In plus, prin crearea acestui blog te-ai adancit si mai mult in sufletul nostru pentru ca prin asta, DJ Swamp/Nicalai au devenit mai accesibili, mai umani... practic mai placuti si personali pentru toti fanii, intr-un fel in care nu se putea doar prin concerte si videoclipuri. (Desi nu prea comentez des, aproape zilnic intru pe blogu’ asta al tau si imi face mare placere sa citesc. Banuiesc ca sunt foarte multi exact ca mine).

Eu iti urez multa sanatate, multa fericire, si mult success (fie material, fie moral) pe anul 2009! Sarbatori fericite!

~el Greco / Cristi, MD usa

28 decembrie 2008 la 23:05  
Anonymous Anonim a spus...

Sincer nu stiu cati de aici de pe forum inteleg despre ce e vb! si mie imi pare rau! dar hai sa nu o ardem cu dastea ca:o wow nu pot sa cred:o ce ne facem?:o asta e frate! se mai intamplat si shit-uri dastea! bafta in continuare! si poate iti dedici timpul sa ajuti si oameni mai tinerei in muzica! am avea nevoie de Dj buni!

28 decembrie 2008 la 23:59  
Anonymous Anonim a spus...

"Daca nu esti sincer cu tine insuti nu esti sincer cu nimeni si daca nu traiesti pentru altii inseamna ca nu traiesti cu adevarat"(Robert Van Winkle)
Keep on rollin King !
Iti admir curajul de a fi liber.

29 decembrie 2008 la 02:36  
Blogger doar_nimeni a spus...

Sunt convins ca ai motive foarte bine intemeiate si noi fanii iti respectam decizia.Parerea mea este ca asta un pas mare inainte,nu unul inapoi.Ca fan B.U.G. este foarte greu sa vezi ca nu mai merge treaba cum mergea odata si este urat sa stai sa astepti o piesa noua,un album nou,este urat sa se anunte ceva si sa nu mai vina[ex.viata noastra 2] si sa te intrebi daca mai exista trupa sau nu...Dar tot noi fanii ar trebui sa intelegem ca sunteti oameni si ca aveti anumite limite si ca s-au adunat multi ani care apasa greu[cel putin in cazul celor 3 veterani]...
Multa bafta Nicule[ca sa fiu mai personal] in tot ce vei face!Sa fi iubit !!!

29 decembrie 2008 la 02:58  
Anonymous Anonim a spus...

Eu cred ca era cazul sa faci pasul asta mai de mult chiar :)"challenge"-ul acum ar fi sa nu te plafonezi..Ca ar fi pacat. Tu poti si vrei si ai si cu ce. Mai trebuie doar putina motivatie. Si ar mai fi ceva...Get a haircut :)

29 decembrie 2008 la 13:43  
Anonymous Anonim a spus...

Imi pare extrem de rau ca lucrurile au luat o asemenea turnura. Respect decizia indiferent de motivele pentru care a fost luata si cui apartine. Te respect pentru ceea ce-ai facut in Mafia si nu numai.
Un an nou fericit.
Alaturi, intotdeauna pentru totdeauna :)

29 decembrie 2008 la 18:53  
Anonymous Anonim a spus...

Intr-adevar o veste socanta, atat pentru fanii BUG cat si pentru fanii tai. Socanta nu neaparat intr-un context rau. Cum a mai spus cineva mai sus, se vedea clar ca nu mergea treaba cu BUG, sau cel putin asta "ne-ati" dat de inteles, noua fanilor, prin intarzierea unor aparitii sau stiri legate de "voi".
Sper si eu sa nu te plafonezi, sa mearga treaba cu Grasu, Maxi, Skizzo, toti in jurul carora gravitezi acum. Zic asta pentru ca nu pari, cel putin mie, genul care sa iasa individual in fata. Vreau sa aud "Uau...Nicalai a salvat piesa!", nu "Ce piesa naspa a scos Nicalai!"...ma intelegi tu :D.
Hai ca ma lungesc prea mult pentru o veste de genu, ar fi trebuit sa tac molcom :D.
Bafta in continuare si baga-te-n aparitii de orice fel, caci in asta sta supravietuirea in aceasta lume ;).

30 decembrie 2008 la 02:28  
Anonymous Anonim a spus...

pfoaa pai mi s-a dus revelionu' cand am aflat vestea asta, oricum bafta in continuare si sper sa-ti apara albumul /respect/

31 decembrie 2008 la 17:53  
Blogger orix a spus...

Cred ca ii o mare pierdere ptr BUG plecarea ta, dar cred ca tensiune era de mult timp in trupa. Asta cred eu. Oricum tu esti un tip priceput in ceea ce faci si sunt sigur ca nu o sa "mori de foame". BAFTA !

5 ianuarie 2009 la 21:36  
Anonymous Anonim a spus...

m-am blocat, dar era de asteptat, dupa atatea proiecte care nu-i includeau pe baieti, o schimbare de nume, si o abordare mai larga in ceea ce priveste stilul tau muzical. se vede pe tine si in ceea ce faci ca nu poti sa stai in loc, si ei cam stau(din pacate)
tot deejayu' cu cele mai multe idei si porti deschise ramai pentru noi, desi se simte dezamagirea in vocea ta.
ca ascultator, abia acum simt trecerea de la swamp la nicalai, si cred ca stii mai bine decat toti ce vreau sa spun.
omule bafta si bani, si sa mor ca astept "unu" (sau oricare ar fi primul tau proiect) mai mult decat "dretox".
go dj, cause you're the dj!

7 ianuarie 2009 la 05:13  
Anonymous Anonim a spus...

deci eu am auzit ceva de genul ca ei...stai asa ca nu stiu cum sa`ti zic...ca ei erau mai tot timpul stresati tu ai plecat ca ai considerat ca e mai bine sa nu se desparta ei...iar tu ai fi crezut ca sa ajuns totul aici din cauza ta....si plm te`ai tirat de acolo...iar iar ei cik si acuma is certati si ca tot o sa se desparta ca sau saturat de muzica...ca (virgula)canta de atatia ani si trb si ei sa se aseze la casa lor...ma rog cam in parte cam am inteles eu din ce mi so spus...acuma asa e?:)

15 ianuarie 2009 la 23:11  
Anonymous Anonim a spus...

Pacat...foarte mare pacat.

21 ianuarie 2009 la 00:13  
Anonymous Anonim a spus...

Asta e viata...Trebuie sa mergi inainte..Cred ca te-ai saturat de atatea sfaturi, fa ce trebuie sa faci si ce stii tu sa faci..Trebuia sa vina si momentul asta, nu?Poate a venit prea devreme..dar nu-i nimic, fanii adevarati te sutin, ca sa nu mai zic de prietenii adevarati. Bafta in continuare, tinteste tot mai sus!

20 februarie 2009 la 23:50  

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire

<$BlogArchiveName$>