16 ianuarie 2009


KENZO DIGITAL/CITY OF GOD'S SON/JOE BATAAN/HIP-HOP OPERA/2009




Un nou proiect foarte interesant s-a nascut de nicaieri. Zic de nicaieri pentru ca personal nu stiam ca urmeaza asa ceva. As fi urmarit cu siguranta evolutia. Este vorba de prima Opera Hip-Hop Experimentala (nu stiu daca am tradus bine) ce poate fi catalogata ca o poveste epica a sau ca un film muzical sau chiar ca un film modern . Numele principale ce au participat la executarea "City of God's Son" sunt extrem de celebre incepand cu Nas, Jay-Z ,Ghostface, Biggie Smalls,Raekwon, continuand cu Samuel L. Jackson, Delroy Lindo si Laurence Fishburne. Pe langa ei te mai poti intalni si cu Joe Bataan. Mama deci nu-mi vine sa cred.. Opera studiaza notiunea de "gangster" modern, in ceea ce numesc autorii redefinitia remix-ului.

Ma pierd foarte mult in detalii si cred ca nu are rost. Abia astept sa se descarce pentru ca da! distributia se face gratiut de pe site-ul oficial http://www.cityofgodson.com/

Daca veti ajunge la vara la NY probabil veti avea si ocazia sa vedeti set-up-ul acestui material live intr-o inovatoare prezentare cu elemente de cinema/teatru/opera construita intr-o galerie de arta in aer liber din Chealsea District.

Etichete: , , , , , , , , , , ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire

<$BlogArchiveName$>