07 ianuarie 2009


REMEMBER/PRINCE/BLACK SWEAT/




Revolutie intr-un singur cuvant. Am fost fascinat de Prince inca de cand eram foarte mic. Clipurile lui erau dementiale iar el sau chitara..ma depaseau total. Nu stiu cati artisti s-au putut ridica la nivelul lui...Nu stiu cati au reusit sa-si faca un asemenea spectacol in jurul lor de-atunci pana acum...Da, ca expunere mai mult ca sigur nu-si va intrece niciodata pseudo-rivalul Michael Jackson...insa ca muzica ramane macar interpretabil...

"Black Sweat" a fost primul single promovat de pe 3121 in 2006. Clipul a fost lansat pe 2 Februarie 2006 iar piesa a fost nominalizata la "Best R&B Song" si "Best R&B Men Vocal Performance" in cadrul celei de-a 49-a editie a premiilor Grammy. Ce-ti sare direct in fata de la prima ascultare este faptul ca lipseste bass-ul cu desavarsire...atipic pentru piesele de gen. Instrumentalul e facut din percutie si sintetizatoare combinate cu falsetto-ul lui Prince. Enjoy!
Incercati sa gasiti pe Youtube ceva video-uri de-ale lui Prince...

Etichete: , , ,

1 comentarii:

Anonymous Anonim a spus...

Foarte misto.

Totusi, nu stiu, mi se pare ca piesa nu are cine stie ce mare instrumental. Parca incearca sa se tina de stilul si sound-ul ala tipic, vechi Prince, iar in acelasi timp sa genereze un feeling mai nou. Dar in final nu prea reuseste suta la suta nici in una nici in alta (parerea mea). Desi videoul e de 10 si faptul ca e Prince practic face toata piese buna.

Interesant. Nu vazusem niciodata acest videoclip ;)

el Greco

7 ianuarie 2009 la 22:07  

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire

<$BlogArchiveName$>