24 noiembrie 2008


DILATED PEOPLES/BUCURESTI/FABRICA/NOIEMBRIE/2008/MR.POP/





Poze: Johnny Smogg/Mr. Pop
Pozele despre care va vorbeam in postul precedent. Am inteles ca nu s-a intarziat prea tare, ca au dat drumu la portiile "Fabricii" un pic mai tarziu decat anuntat insa intr-o ora a inceput. Felicitari Facem Records pentru eveniment. Mi-am adus aminte de ultimul eveniment la care am fost si eu : Dj Qbert. Desi unul dintre prietenii mei cei mai buni fac parte din stuff-ul de organizare "Tralala" (brand ce a sustinut evenimentul) tin sa spun ca am fost extrem de dezamagit. Eu inteleg cultura underground si ce se vrea, cum se vrea...Nu cred insa ca Dj Qbert (cel putin dupa mine) trebuia sa aiba parte de asa ceva. In primul rand sala unde a fost organizat evenimentul a fost inca din prima clipa inundata (urcam pe scari la un nivel 2 indundat impotriva curentului ce cobora agale pe scari). Era foarte frig (pentru ca era frig si afara), apa la picioare maturata cumva in scarba de doua femei de serviciu dinspre pupitru principal spre public (nu foarte numeros). Toalete (WC-uri adica) nu erau. Nici la fete nici la baieti nu se putea merge sub nici un pretext. Locatia era animata de cateva reflectoare, ceva boxe destul de sa zicem, cateva plasme aduse de kent si doua baruri palpainde... Mi-a placut Zicu in deschidere...Fara menajamente devine din ce in ce mai bun. Baietii din Brasov au fost un pic cam boring... Muzica nu prea mi-a placut iar set-ul lor a fost mult prea lung si monton pentru ceea ce urma sa fie dupa. S-a intarziat extrem de mult evenimentul. A inceput undeva in jurul orei 03. Gest urat din partea organizatorilor de al accesoriza pe Qbert cu niste casti extrem de ieftine (stim si noi modelu/ se vinde prin magazinele de rap din Europa cu 30-40euro). Nu era cazul! Qbert, simtit, extrem de jovial si-a facut treaba sistematic. Lumea l-a apreciat, eu l-am apreciat. A salvat situatia...Tralala ar trebui sa o puna mai profi data viitoare daca tot ne multumeste cu nume mari...Sa vina mai multa lume si imaginea sa ramana una placuta. Nu era cazul de un al doilea, al treilea, al patrulea "Ana Ipatescu". Intrare : 50Ron.

Etichete: , , ,

1 comentarii:

Anonymous Anonim a spus...

Dilated a rupt!

Sonorizarea a fost excelenta, cel putin asa s-a auzit la 2 metri de scena.

Ev si Rakaa au fost la inaltime, adevarati profesionisti se vede ca fac asta de ani de zile, si ca e "meseria" lor.

Relaxati, lucizi, comunicativi, umili(fara vedetisme), realmente surprinsi de faptul ca "bampirii" din tara lu' Dracula stiu versuri la piesele lor, chiar si la cele de pe Platform :D Evidence a zis la un oment dat, cu gura pana la urechi, intorcandu-se spre Rakaa si Babu: "Damnn, how come we never came here before, maaan?" :)))

In fata a fost belea, mainile in aer, 40 grade, lumea fleasca, evidence nu s-a putut abtine sa nu faca un stage dive micutz, deci iti imaginezi cat de relaxat a fost omu!

Pe ansamblu, cel mai tare concert Hip Hop la care am participat pana acum (nu se pune Depeche Mode de acu 2 ani si Prodigy din 1996 :)) )

25 noiembrie 2008 la 09:53  

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire

<$BlogArchiveName$>